• DOLAR 32.552
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2426.69
  • ...
İrfan Der gençleri çiğ köfte ziyafetinde buluşturdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN- Kızıltepe’de hayırlı hizmetlerini sürdüren ve adını birçok etkinlikle duyuran İlim-İrfan-Sağlık-Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İrfan-Der), çiğ köfte ziyafetinde gençleri bir araya getirdi.

Dernek binasında yapılan etkinliğe İrfan Der Başkanı Şehmus Akman başkan yardımcısı Yusuf Oktay yönetim kurulu üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan İrfan Der Başkan Yardımcısı Yusuf Oktay, “ Gençleri bu tür programlarla sürekli bir araya getiriyoruz. Bu tür programlarda amacımız gençlerin helal bir ortamda eğlenmeleri ve birbiriyle kaynaşmalarıdır. Gençler sürekli eğlenmek istiyorlar. Bunun doğal karşılanması gerekir. Bu nedenle biz de helal dairede gençlere eğlenme zemini hazırlıyoruz. Eğer siz gençlere helal dairede eğlenme ortamları oluşturmasanız, onlar haram olan gayri İslami ortamlarda eğlenmeye meyledebilirler. İnşallah bu tür etkinliklerimiz devam edecektir.” İfadelerini kullandı.

Ayrıca daha önce Müslüman gençlik haftası kapsamında İrfan-DER’in düzenlediği ‘Müslüman Gençlik Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan takımın futbolcularına,  İrfan Der Başkanı Şehmus Akman tarafından hediyeleri takdim edildi.

Program Grup Ensar’ın seslendirdiği ilahilerle son buldu.  (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir