• DOLAR 32.585
  • EURO 34.654
  • ALTIN 2528.06
  • ...
Fide: Sandıklara sahip çıkılmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN – AK Parti Mardin İl Teşkilatı’nın “Haziran Ayı İl Danışma Meclisi Toplantı” yapıldı. Özel bir otelde düzenlenen toplantıya AK Parti Ankara Milletvekili aynı zamanda Mardin İl Koordinatörü Nurdan Şanlı, AK Parti Mardin İl Teşkilat Başkanı İbrahim Fide, ilçe teşkilatları başkanları ve partililer katıldı.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Mardin İl Teşkilat Başkanı İbrahim Fide, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye tarihinin en önemli seçimlerden biri olacağını ifade ederek, “Nitekim ilk defa cumhur yani sizler bir cumhurbaşkanı seçeceksiniz. Bizler her kesle helalleşmeye hazırız. Tüm ilçelerimizi kucaklayacağız.” diye konuştu.

Yapılan hesaplamalara göre yüzde 2 ile 5 arasından sandıklara sahip çıkılmadığı için bir oy kayıplarının yaşandığını ileri süren Fide, “Sadece Mardin’i değil, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesini kastetmiyorum. Bu konu ile ilgili özel bir çalışma yapmamız lazım. İnşallah her kes oy kullandığı sandığa sahip çıkacak. Bu konuyu basına kapalı bölümünde konuşacağız.” dedi.

AK Parti Mardin İl Teşkilat Başkanı İbrahim Fide’nin konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir