• DOLAR 32.521
  • EURO 34.586
  • ALTIN 2492.359
  • ...
AK Parti Ağrı İl Yönetimi istifa etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Yapılan yerel seçimlerin Ağrı’da kaybedilmesinin ardından il teşkilatı, yapılan yazılı basın açıklamasının ardından istifa ettiklerini duyurdular. Açıklama İl Başkanı Av. Abbas Aydın adına yapıldı.

Açıklamada; Abbas Aydın, yıllardır AK Parti İl Başkanlığında görev yaptığını ve yerel seçimi Ağrı’da kaybetmelerinin teşkilat yönetiminin değil yanlış aday seçiminden kaynaklandığını ifade etti.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Defalarca yuhalanan, şeffaf olmayan, güvenirliğini kaybetmiş, mahkemede yargılanan, koruma ordusu ile dolaşan ve halkın içine çıkamayan birinin aday olması talihsizlik olmuştur. Çeşitli mecralarda demeçler verip, beyanatlarda bulunarak teşkilatı suçlamak onun hakkı da değil haddi de değildir, sadece acizliğini göstermektedir.”

Aydın açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bu durumu üzülerek müşahede etmiş bulunmaktayım. Ne kadirşinas Ağrı halkı, ne de Ağrı AK Parti ailesi olarak, bunları hak etmemiştik. Bütün bunları yapanları Allah’a havale ediyorum. Ağrı İl Teşkilatı’nda; İl Yönetimi, Merkez İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarındaki dava arkadaşlarıma samimi ve gayretli çalışmalarından dolayı müteşekkirim. Allah hepsinden razı olsun. Bu süreç sonunda görülen lüzum üzerine yönetim kurulundaki dava arkadaşlarımla birlikte görevimizden istifa ediyor,başta bu görevleri tarafıma tevdi eden Genel Başkan'ımız Sn. Recep Tayip Erdoğan başta olmak üzere,birlikte siyaset yaptığım tüm teşkilat mensuplarına şükranlarımı sunuyorum.”dedi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir