• DOLAR 32.517
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2427.76
  • ...
Akçakale'de Devlet Hastanesinde hırsızlık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Akçakale'de son zamanlarda kimliği bir türlü tespit edilemeyen hırsızlar, ilçe Devlet Hastanesi bahçesinde bulunan araç park yerlerine girerek çalabildikleri her şeyi alıp gidiyorlar.

Edinilen bilgilere göre, hastanede temizlik işinde çalışan Mustafa adlı personelin, köyden işe gelmek için kullandığı motosikleti dün öğle saatlerinde hastane bahçesinde çalındı.

Öğlen arası motorunu park ettiği yere gelen personel, motosikletini yerinde bulmayınca durumu hastane güvenliğine bildirdi. Kamera kayıtlarında tespit edilemeyen hırsız veya hırsızların bulunması için MOBESE kameraları incelendi.
MOBESE görüntülerinde Suriye uyruklu olduğu görülen şahsın Akçakale'nin çıkışında motosiklete binmiş vaziyette görüldüğü belirtildi.S

on zamanlarda hastanede özellikle araçlara yönelik hırsızlık olaylarında artış olduğu belirtilirken, hastanedeki güvenlik kameralarının azlığından şikayete edildi.

Akçakale Devlet Hastanesi bahçesinde bir süre önce de hastanede çalışan bir doktorun araba lastik ve jantları sökülerek çalınmıştı.   (İbrahim Yılmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir