• DOLAR 32.534
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2432.041
  • ...
Çeçen Cinayetleri Aydınlatılsın! Katiller Bulunsun!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu Basın Bildirisi

Basın açıklamasında şunlara yer verildi. Tüm ümmetin özellikle de Çeçen Kardeşlerimizin başı sağ olsun . Çeçenistan mücadelesi dünyanın önde gelen İslami direniş hareketlerinden biridir. Bu mücadelede onları destekliyoruz.

Müslümanların başarıları bizi sevindirdiği gibi acıları da bizi üzmektedir. Kardeşlerimizin acılarını paylaşıyoruz. Sadece Müslüman olduğu için zulme uğrayan insanların ve mustazafların yalnız bırakılmaması inancındayız.

Daha önce de Çeçen bazı Müslümanlar esrarengiz bir şekilde şehid edilmiş lakin bazı medya organları hedef saptırmak niyetiyle olayı saptırmaya çalışmışlardı. Bu olayda da aynısını yapmışlardır. Onları bu konuda kınıyoruz. Yetkililer bu olaylara karışan failleri daha önce de tespit edememişti. Gerek bu olayın gerekse de diğer olayların faillerinin bulunması konusunda yetkilileri göreve çağırıyoruz.
Kardeşlerimizi şehid edenleri telin ediyoruz.


Bunlara ek olarak resmi ve gönüllü üyelerimizin tümünü Pazar günü Fatih Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazına katılmaya davet ediyoruz.


Son söz olarak şehid olmuş kardeşlerimizin yakınlarına başsağlığı diler şehid kardeşlerimize de Cenab-ı Haktan rahmet dileriz.

Doğruhaber
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir