• DOLAR 32.332
  • EURO 35.038
  • ALTIN 2320.606
  • ...
BİK bilgilendirme toplantısı sona erdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN – Basın İlan Kurumu’nun (BİK) “Servis ve Şube Müdürleri Bilgilendirme Toplantısı” Mardin Erdoba Elagance Oteli’nde yapıldı.

Toplantıya Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Cem Elçin ile Basın İlan Kurumu’nun merkez ve şube müdürleri katıldı. 3 gün devam eden toplantı bugün sona erdi.

Toplantının açılışında konuşan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, medya sektöründe geçmişten gelen kronik sorunları anlattı. Sahte tiraj konusuna da değinen Atalay, gerçek anlamda gazetecilik yapanla yapmayanların aynı kefeye konulmayacağını belirterek ülke genelindeki baskı denetlemelerinin sıkı bir şekilde sürdürüleceğini vurguladı.

İlke Haber Ajansına konuşan BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay, "Basın İlan Kurumu'nun vizyonu, geleceğe bakışı, geleceğe hazırlanmasıyla ilgili ekstra fikirler üretiyor, proje yarışması yapıyoruz" dedi. Atalay, 3 ayda bir gerçekleştirdikleri genel kurul toplantısının ardından istişare toplantılarını farklı şehirlerde yaptıklarını dile getirerek, bu tür toplantıları daha önce merkezde yaptıklarını hatırlattı. Merkez dışında daha önce Van ve Muğla'da toplantılar gerçekleştirdiklerini kaydeden Atalay, "Şimdi de Mardin'de bu toplantıyı yaptık.” diye konuştu. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir