• DOLAR 32.391
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.742
  • ...
Batmanlı muhtarlar sorunları valiye iletti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Masum Padir ve muhtarlar, Batman’da yaşanan sorun ve sıkıntıları iletmek üzere Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.

Yaptıkları ziyaret hakkında konuşan Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Masum Padir, Vali Çelik ile yaptıkları ziyarette kendilerine Batman’ın genel sorunlarını içeren 9 maddeden oluşan bir dosya sunduklarını söyledi.

Padir, verdikleri dosya ile ilgili bilgi vererek, “Dosyanın içeriğinde genel olarak Milli eğitimdeki 4+4+4 ile ilgili yaşanan aksaklıklardan kaynaklı yeni okulların yapılması ihtiyacı, barış sürecini değerlendirme, uyuşturucu madde bağımlılığı, köprülü kavşakların hızlandırılması, besicilerin sorunu, vatandaşlarımızın DEDAŞ ile ilgili sıkıntıları, üniversitemizle ilgili yapının daha da ivedileştirilmesi, İluh Deresi ıslahı ve bu bölgede yapılması muhtemel kentsel dönüşüme destek verilmesi, organize sanayinin yapımı ve Güney Bulvarı diye adlandırılan caddeyi kapsayan yerin imara izin verilmesi konularındaki dosyamızı sunduk. Söz konusu konularla ilgili kapsamlı istişare ettik. Valimiz dosyayı gözden geçirerek sorunlara el atacaklarını umuyor ve kendilerine başarılar diliyoruz.” dedi.   (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir