• DOLAR 32.558
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2428.435
  • ...
ÇAĞRI TV Van Müftülüğünü Ziyaret Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- ÇAĞRI TV Van muhabiri Van Müftüsü Nimetullah Arvas`a nezaket ziyaretinde bulundu.

Van Müftülüğü`nde gerçekleştirilen ziyarette ÇAĞRI TV Van muhabiri Fikret Özkan, Nimetullah Arvas ile "İslâm`da Medya ve İslâmi Hassasiyeti olan Medya Nasıl Olmalı" konulu röportaj gerçekleştirdi.

Müftü Arvas "İslami hassasiyetleri gözeten bir televizyon kanalında; kitap ve sünnet doğrultusunda, İslam ahlakı doğrultusunda, insanların iman ve itikadını bozacak tutum ve davranışlarda uzak, onları yaradılış gayelerine uygun programlar yapılmalıdır. Yaradılış gayelerini sürekli hatırlatıcı mahiyette hanımlara, gençlere, çocuklara ve toplumun her kesimine yönelik programların yapılmasını bekliyoruz. Bu doğrultuda bunu gaye edinen her çalışmayı da destekleriz inşallah. Biz bu konuda toplumun huzur ve mutluluğu için yapacağınız tüm faaliyetlerde sizlerde başarılar diliyorum. Biz böyle yayınlar böyle medya istiyoruz... ÇAĞTI TV güzel bir isim, biz de ÇAĞRI TV hayırlı olsun diyoruz" diyerek belirtti.

Yapılan röportaj ve söyleşinin ardından müftü ile sohbet eden ÇAĞRI TV çalışanları daha sonra müftülük binasından ayrıldı.

Murat Dalgın- İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir