• DOLAR 32.379
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2325.951
  • ...
HÜDA PAR`dan Beraat Kandili mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Merkezi Beraat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, tüm Müslümanların Beraat Kandili tebrik edildi.

Tebrik mesajında, İslam Ümmetinin içinde bulunduğu olumsuz şartlara değinilerek, “Ümmetin işinin ihtilaflar, çekişmeler, dünyevileşme, maddi manevi çöküntüler olduğu; İslam Coğrafyası’nın da halinin sömürü, işgal, yıkım, kan ve gözyaşı olduğu bir zamanda, ‘Her mühim iş o gecede belirlenir’ ayetinde geçen gece olarak ifade edilen Berat gecesini idrak edeceğiz.” İfadeleri kullanıldı.

Beraat Kandili tebrik mesajında daha sonra, “Rabbimizden, her mühim işin belirlendiği bu gecede, ümmetin işini ve İslam Coğrafyası’nın halini hayır üzerine ıslah etmesi niyazında bulunurken, bu gecenin tüm Müslümanlara ve insanlığa hayırlara vesile omasını diliyoruz.” İfadelerine yer verildi.
 

Mesajın sonunda tüm İslam âleminin Berat Kandili tebrik edilerek,  “Tüm Müslümanları İslam alemi olarak içinde bulunduğumuz halden kurtuluş için özellikle bu gecede tevbe ve istiğfar ile duaya davet ediyoruz.” Denildi.(İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir