• DOLAR 32.349
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2307.867
  • ...
BEÜ'de uzaktan eğitim mezuniyet töreni yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Uzaktan Eğitim Programı Mezuniyet Töreni gerçekleşti.

Hüsrevpaşa yerleşkesinde düzenlenen törene, uzaktan eğitim çocuk gelişimi bölümünden mezun olan öğrenciler katıldı. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hatice Öntürk günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Öntürk, “Üniversitelerin başarısı mezun ettiği bireylerin başarısı ile ölçülür. Sizlerin de Bitlis Eren Üniversitesi ile bütünleştirdiğiniz bilimsel ve üzgün kimliğinizi bir ömür boyu onurla taşıyacağınızı düşünüyorum. Bu zorlu yolu başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşıyorsunuz. Bu yolda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, verdiği destekle bizi daha çok çalışmaya cesaretlendiren, Üniversite yönetimine yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Mezunlar adına konuşan Fadime Yılmaz Bitlis Eren Üniversitesi'nden mezun olmanın sevincini yaşadığını belirterek, “Hepimiz Bitlis Eren Üniversitesi'ne farklı şehirlerden farklı hayallerle geldik. Ben 34 yaşında Alanya'dan geldim. Benim hayalim, yıllardır içimde biriktirdiğim bir eğitimci olma hissini yaşatabilmekti. Çocuk gelişimi programı bana bunun için bir yol açtı. Uzaktaydık ama çok yakın davranan hocalarımızla bu uzaklığı hiç hissetmedik. Bizden her konuda yardımını esirgemeyen, bize her zaman rehberlik eden saygıdeğer hocalarıma hepimiz adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuşarak memnuniyetlerini dile getirdi.  (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir