• DOLAR 32.504
  • EURO 34.819
  • ALTIN 2486.718
  • ...
`Dün bayrak yakanlar, bugün bayrağı savunuyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Ülke gündemini çokça meşgul eden Diyarbakır’daki bayrak indirme olayı ile ilgili açıklama yapan Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, dün meydanlarda bayrak yakanların, bugün bayrak seviciliği ve savunuculuğuna soyunduğunu, bunda ise çelişki olduğunu vurguladı.

Çözüm sürecinin sabote edilmeye çalışıldığını ifade eden Şeker,“Milletimizin birlik ve beraberliğinden duydukları rahatsızlığı, bizi bir ve beraber yapan zenginliklerimizi ayrışma noktası olarak gösteren ve kaşıyan bu güç odaklarına karşı milletimiz tedbirli olmalıdır. Milletimizi de bu tür oyunlara karşı sağduyulu olmaya davet ediyor; terörden ve kaostan beslenenlerin ekmeğine yağ sürmemelerini istiyoruz.”dedi.

Kaostan beslenen ve sürekli kaos peşinde olanların varlığına dikkat çeken Şeker, “Nerede durdukları belli olmayan, ne zaman neyi savunacaklarına karar veremeyenlerin bu ülkenin kalkınmasına, birlik ve beraberliğine verebilecekleri bir şey yoktur. 3. Havalimanının temelinin atıldığı, 3. Boğaz köprüsünün hızla yapıldığı, Marmaray’ın açıldığı büyük ve güçlü Türkiye’den rahatsız olanların varlığını biliyor ve oyunlarının farkındayız.” şeklinde konuştu. (Veysi Siyah - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir