• DOLAR 32.591
  • EURO 34.793
  • ALTIN 2492.31
  • ...
İLKHA'dan Tarsus müftüsüne ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN-  İlke Haber Ajansı Tarsus Temsilcisi Abdulhakim Kurt, Müftüler Kararnamesi ile Tarsus’a atanarak göreve başlayan Müftü Hayri Erenay’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Saat 11.00’de Müftülük makamında gerçekleşen ziyarette, ilçe Müftüsüne İlke Haber Ajansı hakkında bili veren Abdulhakim Kurt, İLKHA’nın, “Doğru ve tarafsız haberin yeni kaynağı” sloganı ile 2007’de yayın hayatına başladığını belirtti.

Dünya ve ülke kamuoyuna hitap ettiklerini belirten Kurt, “İLKHA’nın yayın hayatına başladığı günden bu yana İslami çizgideki yayın politikasını sürdürmüş ve bu alandaki boşluğu başarılı bir şekilde doldurmuştur.  Ayrıca, birçok yayın kuruluşunun görmediği, gördüğü zamanda çarpıtarak yayınladığı haberleri yine gerektiği şekilde haberleştirip, kamuoyuna servis ediyoruz.  Tarsus’ta da oldukça başarılı bir haber trafiği içerisindeyiz.   Müftülük çalışmalarına önem verdiğimiz gibi, yeri geldiğinde bazı konularda müftülüğümüzün görüş ve önerilerini alarak bunu kamuoyuna doğru bir şekilde servis ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Sohbet havasında geçen ziyarette, başarılı çalışmalar dileyen Müftü Hayri Erenay ise, Tarsus’ta bundan böyle daha sık ve güzel haberler için karşılaşmak istediklerini belirterek, basının günümüzdeki önemli rolüne değindi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir