• DOLAR 32.562
  • EURO 35.034
  • ALTIN 2430.275
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- 17 Eylül cumartesi Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

SEMBOL: POLİS ALARMA GEÇTİ
Şanlıurfa Belediyesi`nin şehir içi toplu taşımada kullanmak üzere getirdiği yeni araçlardan dolayı zarar gören bir kişi, Belediye önünde benzinle kendini yakmaya hazırlanırken,güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

URFA`DA 120 BİN KİŞİ OKULA GİTMİYOR
Şanlıurfa`ya yeni atanan öğretmenlerin `Uyum Eğitimi`ne katılan Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfa`da 540 Bin ilk ve ortaöğretime giden öğrenceleri öğretmenlere teslim ettiklerini belirterek, "Okul çağında gelip da ulaşamadığımız ve ulaşmamız gereken 120 Bin çocuk var"dedi. Güvenç öğretmenlerden bu çocukları okullara kazandırmalarını istedi.

GAP GÜNDEMİ: BİR TON KAÇAK ET ELE GEÇİRİLDİ
Siverek Belediyesi zabıta ekiplerince yapılan denetimde bir ton kaçak kesilmiş et ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri, Haliliye Mahallesi Ali U`ya ait evde yaptığı aramada, kaçak kesilmiş bir ton et ile küçükbaş hayvan buldu.

İPEKYOL GAZETESİ: MUTLUCA DAVASINDA KATLİAM YAŞANABİLİRDİ
`Mutluca Kan Davası` giderek büyüyor. 9 av tüfeği ile adliyeye geldiler Şanlıurfa`da Mutluca Köyü Davası` olarak bilinen ve kan davalı olan Koç ile Aslan ailelerinin duruşması için adliyeye gelen yakınlarının aracından cephanelik çıktı. Polis otomobil içerisinde pusuda bekleyen 8 kişiyi gözaltına alırken, namluya fişek sürülen 9 ruhsatsız pompalı av tüfeği ile çok sayıda fişek ve sopa ele geçirdi
Ali Durmaz - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir