• DOLAR 32.573
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2432.524
  • ...
Vali Çelik, biyoloji müzesini gezdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Batman Valisi Azmi Çelik, Yavuz Selim Mahallesi’ndeki Petrol Anadolu Lisesini ziyaret etti. Biyoloji müzesini de gezen Vali Çelik, okulun konferans salonunda öğrencilerle söyleşi yaptı.

Batman Valisi Azmi Çelik’i, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Petrol Anadolu Lisesi Müdürü M. Şirin Ashi, öğretmenler ve öğrenciler karşıladı.  Vali Çelik ilk olarak, 2 binden fazla materyalin sergilendiği Biyoloji müzesini gezerek incelemelerde bulundu. Daha sonra içi doldurulmuş hayvanların bulunduğu salonu gezdi. Yetkililerden müzeyle ilgili bilgi alan Vali Çelik, ziyaretçi defterine duygularını yazdı.

Daha sonra Vali Çelik, okulun konferans salonuna geçerek burada öğrencilerle kısa bir söyleşi yaptı. Öğrencilere, müzeyi çok beğendiğini ifade eden Çelik, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti. Çelik, bu hafta sonu LYS sınavına girecek adaylara da başarılar dileyerek, sınav esnasında heyecan yapmamaları gerektiğini ve istedikleri puanı alamamaları halinde üzülmemelerini tavsiye etti.

Vali Çelik, öğrencilere, ciddiyetle üzerinde durdukları takdirde hedefledikleri başarıyı elde edebileceklerini de belirtti. Çelik, söyleşi sonrasında okul bahçesinde öğrencilerle bir müddet sohbet ederek sorunlarını dinledi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir