• DOLAR 32.627
  • EURO 34.865
  • ALTIN 2493.864
  • ...
Kur`an kursu öğrencilerine aile eğitimi verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında 27 Mayıs 2013 tarihinde imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Batman`da Kur’an Kurslarına devam eden kursiyerlere yönelik Aile Eğitim Programı kapsamında ‘Aile İçi İletişim’ konulu eğitim programı düzenlendi.

‘Aile İçi İletişim’ konulu eğitim Sosyal Hizmet Merkezi Eğitim ve Danışmanlık Biriminden Sorumlu Müdür Yardımcısı Veysi Topkan ve Sosyal Hizmet Merkezinde görevli Meslek Elemanı ve Akademisyen Muhammed Şerif Azarkan tarafından verildi.

Batman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Sosyal Hizmet Merkezi tarafından Batman İl Müftülüğüne bağlı Yatılı İrfan Erkek  Kur’an Kursu  öğrencilerine eğitim verildi.

Eğitim, Kur’an kurslarına devam eden öğrenciler ve öğretmenlere yönelik yapıldı. Kur’an kursu öğrenci ve öğretmenlerine  yönelik yapılan eğitime Kur’an kursu hocaları ve 140 öğrenci katılım gösterdi.

(M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir