• DOLAR 32.564
  • EURO 34.922
  • ALTIN 2431.165
  • ...
Konya Umut Kapısından 60 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Yaptığı yardım faaliyetleriyle yoksul ve muhtaç ailelerin umudu haline gelen Konya Umut Kapısı Gıda Bankası, Mayıs ayı içerisinde ihtiyaç sahibi 60 aileye gıda paketi yardımında bulundu.

Mayıs ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaşan Konya Umut Kapısı Gıda Bankası Başkanı Halit Ödemiş, “Ay içerisinde 60 aileye gıda paketi dağıttık. Ayrıca Suriye’den gelen 3 aileye ev eşyası ve giyim yardımında da bulunduk. Bu yardımın nakdi karşılığı 4 bin 80 TL’dir.”dedi.

Yoksullar ve zenginler arasında köprü olmaya çalıştıklarını ifade eden Ödemiş, “Konya Umut Kapısı Gıda Bankası olarak, muhtaç ve yetimleri yalnız bırakmayacak, ihtiyaçlarını gidermek için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kendilerine destek olan tüm hayırseverlere teşekkür eden Ödemiş,  “Gönüllü hayırsever esnaflarımızdan katkılarının devamını diliyorum. Zira zengin ve fakir arasındaki uçurumu bir nebze de olsa kapatmaya gayret ediyoruz. Bunu hayırsever işadamlarımızla beraber yapacağız inşallah. Allah katkısı olanlardan razı olsun. Onlara da diğer dünyada ikram etsin” şeklinde konuştu. (Hamza İrasul-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir