• DOLAR 32.507
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2490.058
  • ...
SON DAKİKA
Bakan Işık'tan Memur-Sen'e ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu makamında ziyaret etti.

Konfederasyon Genel Merkezinde gerçekleşen görüşmede Bakan Işık, Memur-Sen'in, hem kamu görevlilerinin haklarını savunmada hem de demokrasi ve özgürlüklerin genişletilmesinde önemli çalışmalar yaptığını söyledi.

Genel Başkan Gündoğdu ise Bakan Işık’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gündoğdu, “Bakanlığınızda çalışan kamu görevlilerinin sorunlarını ve taleplerini zaman zaman size taşıyarak çözülmesi noktasında daha sıkı bir işbirliği içersinde olacağız.” diye konuştu.

Görüşmede 2014 – 2015 toplu sözleşme kazanımlarından olan Enerji Hizmet Kolunda “Koruyucu Giyim Yardımının” uygulanması noktasında sıkıntıların yaşandığı dile getirildi. Yaşanan sıkıntıların çözüme kavuşması için talepler iletildi. Bakan fikri Işık ise, toplu sözleşmenin kazanılmış bir hak olduğunu dile getirerek, yaşanan sorunların en kısa süre içerisinde çözüleceğini söyledi.

Ziyarette ayrıca güncel siyasi ve toplumsal konular üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Memur-Sen genel merkezinde gerçekleşen görüşmede Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji-Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Özer, Enerji-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Turan Güneş, Enerji Bir-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Doğan, Cemil Şentürk, Zahit Borak, Fatih Mehmet Oruç, Mehmet Reşit Gürbüz, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Müsteşar Müsteşar Yardımcısı Vekili İsmail Ceritli, Özel Kalem Müdür Yardımcısı Mahmut Aslan ve Basın Müşaviri Uğur Alıcı hazır bulundu.

Görüşme sonunda Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Bakan Fikri Işık’a “ebru tablosu” hediye etti.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir