• DOLAR 32.331
  • EURO 35.092
  • ALTIN 2297.849
  • ...
Rahmet Eli Gıda Bankasından 270 Aileye Yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van Rahmet Eli Gıda Bankası, her ay yaptığı düzenli yardımları, Mayıs ayında da sürdürdü. Dernek, Mayıs ayı içerinde 270 muhtaç aileye toplam 13 bin 654 TL değerinde gıda yardımında bulundu.

Mayıs ayı faaliyet raporunu dernek binasında yapılan basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuran Rahmet Eli Gıda Bankası Fakir Aileleri Tespit Komisyonu Başkanı Şakir Özhan, “Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği olarak Mayıs ayı çalışmaları kapsamında toplamda 270 aileye 13 bin 654 TL değerinde yardım ulaştırdık. Bu yardımları tespitlerimizde kayıtlı dorumda olan yardıma muhtaç ailelerimize düzenli olarak gıda paketleri şeklinde ulaştırıyoruz.” dedi.

“Fakir aile sayısı her geçen gün artmakta”

 Yardımlarına her ay düzenli olarak devam etmekte olduklarını kaydeden Özhan, “Bizlere müracaatta bulunan fakir aile sayımız her geçen gün artmaktadır. İmkânlar ölçüsünde bütün fakir ailelerimize yardım ulaştırmayı hedefliyoruz ve Allah’a hamd olsun yardımlarımız halen devam etmektedir. Bu konuda bizlere yardımcı olan ve bizleri yalnız bırakmayan tüm hayırsever esnaf üye ve gönüllülerimizden Allah razı olsun.” İfadelerini kullandı. (Hacı Yılmaz-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir