• DOLAR 32.362
  • EURO 35.346
  • ALTIN 2323.061
  • ...
Gıda toptancılarından kepenk kapatma eylemi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-  ŞUTİM'de Gıda Toptancıları için  ayrılan Toptancılar Sitesinde açılan alışveriş merkezlerine tepki gösteren ensaf, seslerini duyurmak için kepenk kapatma eylemi yaptı.

Toptancılar Sitesinde ikinci bir alışveriş merkezinin açılacağının duyulması gıda toptancıları esnafını isyan ettirdi.

Kendilerine ayrılan  sitede açılan alışveriş merkezlerinin kendilerini çok olumsuz etkilediğini belirten Gıda Toptancıları, belediyenin sorunlarıyla ilgilenmediğini iddia ederek belediye yetklilerinin bu duruma bir çare bulmasını istediklerini söyledi.

Sabahınj erken saatlerinden itibaren işyerlerini açmayan esnaf, açılmış olan alışveriş merkezinin önünde toplanarak açılacak ikinci alışveriş merkezine doğru yürüyüş yaparak sesini duyurmaya çalıştı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gıda Toptancıları Dernek Başkanı Salih Karacan yetkililerin üzerlerine düşeni yapması gerektiğini belirterek " Burası Gıda toptacıları için açıldığı için sadece toptanın satılması gerekir. Bu sitede yaklaşık 200 işyeri toptancılık yapıyor. Şimdi büyük marketler buraya gelmeye başladı. Daha önce bir tane vardı şimdi ikincisi açılacak. Şimdi biz yetkililere soruyoruz. Burası toptancılar sitesi mi olacak, yoksa marketler zinciri sitesi mi olacak? eğer burada bu büyük marketler açılacak ise kısa bir sürede bu esnaf çok mağdur olacak.yetkililer buna bir çözüm bulmasını istiyoruz." diye konuştu. (Osman Gülebak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir