• DOLAR 32.602
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2501.223
  • ...
Anasınıfı öğrencilerine oyuncak dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Kalkınma Bakanlığının desteklediği Sosyal Destek Programı (SODES) projesi kapsamında ilçe merkezinde öğrenim gören yaklaşık 150 anasınıfı öğrencisine oyuncak hediye edildi.

Oyuncak dağıtımı ile ilgili konuşan Güçlükonak Kaymakamı Halit Benek, hayattaki en büyük sermayenin ve en güzel değerin çocuklar olduğunu söyledi. Benek,  “Çocuklarımızı sevindirmek ve onları hayata hazır hale getirebilmek, çok önemli. Bu günde böyle bir uygulama neticesinde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sevindirdik.” dedi.

Şırnak Valiliği Proje Koordinasyon Birimi Koordinatörü Yaşar Ürek ise Şırnak’ın ilçelerine ve köylerine gidip SODES’in oyuncaklarını dağıttıklarını, çocukları sevindirmenin mutluluğuna eriştiklerini söyledi.

Güçlükonak İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktuğ ise “Oyuncakların burada öğrencilerimize dağıtımından dolayı oldukça sevinçliyiz. Dünyada çocuk sevindirmekten daha önemli bir şey yoktur sanırım. Dünya büyüdükçe ufukları da doğru orantılı olarak büyüyor. Bu imkânı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir