• DOLAR 32.367
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2324.93
  • ...
Ağrı'da erkek arkadaşı cinayeti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Ağrı Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 10 gün önce 1 No'lu Iğdır Caddesi Cezaevi yolunda bir apartmanın ikinci katından düşerek hayatını kaybeden Gönül Aras'ın, intihar etmediğinin tespit edildiği bildirildi.

Olayın görgü tanıklarının olduğu belirtilen açıklamada, Aras’ın erkek arkadaşı Osman A. ile birlikte önce alkol aldıkları ve daha sonra saat 01.30 sıralarında ikili arasında çıkan tartışma sonucunda Osman A'nın Gamze Aras’ı omzundan ve sırtından iterek balkondan attığı ifade edildi.

Açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan detaylı çalışmalar sonucunda olayın cinayet olduğunun tespit edildiği kaydedilerek, şöyle denildi:
"Maktule ile arkadaşı Osman A'nın evlerinde alkol aldıkları, Saat 01.30 sıralarında aralarında tartışma yaşandığı, tartışma sırasında Osman A'nın maktuleyi omuz ve sırt kısmından iterek aşağı attığı görgü tanıkları ve şahsın beyanından anlaşılmıştır."

Olayın faili Osman A'nın, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi.   (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir