• DOLAR 32.613
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2523.074
  • ...
Zeytinburnu Kültür Sanat Kursları 800 kişiyi mezun etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Zeytinburnu Belediyesi’nin 15 yaş ve üstü yetişkinler için bu yıl 19 branşta beşincisini gerçekleştirdiği Kültür Sanat Kursları 8 Haziran Pazar günü Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen Mezuniyet Şöleni ile sona erdi.

Kurslarda 8 ay boyunca eğitim gören öğrencilerin şölen için hazırladıkları sergi, konser etkinliklerine izleyicilerin katılımı büyük oldu. MEB onaylı sertifikalarını Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’dan alan kursiyerler, belediye başkanına sunduğu imkanlar için teşekkür ettiler ve kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

2013-2014 Yıl Sonu Sergisi açılışıyla başlayan Mezuniyet Şölenin açılış konuşmasını yapan belediye başkanı Murat Aydın, Türkiye’de belediyeciliğin artık sadece yol, su hizmetleri olmadığını, aynı zamanda kültür ve sanat da olduğunu söyledi.

Kültür Sanat Kursları’nda eğitim gören öğrencilerin düzenlediği konser, halkoyunu, şiir okumalarıyla süren programda, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde beş yıldır hüsn-i hat dersi veren hattatlardan Dr. Süleyman Berk, 5 öğrencisine icazet verdi.

Mezuniyet Şöleni Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın kursiyerlere MEB onaylı sertifikalarını vermesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir