• DOLAR 32.467
  • EURO 34.52
  • ALTIN 2472.865
  • ...
Bingöl de hırsızlık olaylarına karışan 4 zanlı yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Bingöl Kültür Mahallesi’nde bir marketten 3 bin TL değerinde sigara çalan hırsızlardan birini, montundaki  kumaşta   bulunan  parlayan fosforun ele verdiği belirtildi.

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada,  “29 Mayıs 2014 tarihinde Kültür Mahallesi Kınalı Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayında, 3 bin TL değerinde değişik markalarda sigaralar ile birlikte, 300 TL ve işyerine ait bilgisayar kasasının çalınmasıyla ilgili ihbar  alan polis ekipleri, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. Emniyet görevlilerince yapılan araştırmalar neticesinde işyeri yakınlarında  Z. Market isimli işyerinden çalınan bilgisayar kasasının bulunup işyeri sahibine teslim edildi.İşyerinde bulunan güvenlik kameralarının internet üzerinden kayıt yaptığı öğrenilerek, görüntülerinin incelenmesi sonucunda,  şüpheli şahısların yüzlerinin tanınmamak için kapattıkları,  parmak izi bırakmamak için ellerine eldiven taktığı, şüpheli şahıslardan birinin giyindiği üst giysinin sol kolunda, şerit şeklinde geceleyin parlayan fosforlu kumaş olduğu tespit edildi.” İfadeleri yer aldı.

Açıklamanın   devamında, “Olayla ilgili olarak yapılan araştırmalarda, daha önceden hakkında hırsızlık suçundan birçok kez işlem yapılan, bir evden hırsızlık suçundan parmak izi tespiti neticesi aranan V.Ö. isimli şahısın 30 Mayıs 2014 günü yakalandığı, Z.  Market isimli işyerinden hırsızlığı gerçekleştiren şüpheli şahısların kıyafetleri ile V.Ö. isimli şahsın yakalandığı esnada üzerinde bulunan kıyafetin benzerlik gösterdiğinin anlaşıldığı, olayı Y.G., G.Ü. ve S. B. isimli şahıslar ile birlikte gerçekleştirdiklerin tespit edilmiştir.  Şüpheli Y.G., G.Ü. ve S. B. isimli şahısların olaydan birkaç gün sonra yakalanıp, şahısların beyanları doğrultusunda işyerinden çalınan, toplam değeri 1 bin 270 TL olan 172 paket sigara bulunarak, işyeri sahibine teslim edilmiştir.” denildi.

Şüpheli 4 şahıs,  sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir