• DOLAR 32.566
  • EURO 34.869
  • ALTIN 2431.994
  • ...
Engelliler Haftası etkinlikleri devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Muş Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen ve Soma’daki Kömür Madeni ocağında meydana gelen elim kaza nedeniyle yarım kalan Engelliler Haftası kutlamaları kaldığı yerden devam etti.

Muş İl Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinliğe Vali Vedat Büyükersoy Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, STK temsilcileri, Eğitimcilerin yanı sıra halktan yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Gecede Muş’ta ilk olarak Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen ve engellilerle ilgili olumlu algı, farkındalık ve empati oluşturma amaçlı tüm il genelinde düzenlenen Resim, Şiir ve Kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

 İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı yapılan etkinlik sonrasında, programda emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci, öğrenci velilerine teşekkür etti.

Önceki günlerde etkinlikler kamuoyunda farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen ve teması “Gör! Duy! Anla! Hisset!” olan yürüyüşle başlamış, askerlik çağına gelen öğrencilerin temsili askerlik töreniyle devam etmişti. Engelli öğrencilerle Van iline yapılan geziden sonra yarım kalan etkinlikler kaldığı yerden devam etti. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir