• DOLAR 32.392
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2326.9
  • ...
Kalkınma Bakanı Yılmaz Bursa'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO)’nun 125. kuruluş yıldönümü kutlamasına katılmak üzere Bursa’da bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın ilk teması Bursa Valiliği ziyareti oldu. Bakan Yılmaz, Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaretinde yaptığı açılamada Bursa’nın Türkiye ekonomisinde büyük bir paya sahip olduğunu vurguladı.

Bakan Yılmaz, Türkiye'nin 2023 vizyonuna ulaşmasında Bursa’nın çok önemli bir rolü olduğunu belirterek, şöyle devam etti: “Bursa'da üniversite ve sanayinin iş birliği de çok iyi. Bakanlık olarak, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı olarak da buradayız. Yerel yönetimle planlama ve desteklemede önemli işler yapıyoruz. Yerel atılımlar açısından da dikkati çeken bir kent. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi tebrik ediyorum. Başkanımızın, Türkiye'de yerli üretimin teşviki anlamında da önemli inisiyatifler aldığını biliyorum. Özellikle raylı sistemlerde, birtakım hususlarda yerli üretimin desteklenmesi konusunda çok güzel çalışmaları oldu. Bu, sadece Bursa için değil, Türkiye için çok önemlidir.”

Ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve BTSO Başkanı İbrahim Burkay da hazır bulundu.   (Zeki Aras/ Veysi Siyah - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir