• DOLAR 32.599
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2496.244
  • ...
Sahabe Şehri Amed`te İnna`nın Konser Rezaleti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sadullah Sincar / doğruhaber

Bilmem Duydunuz mu ! ?

Peygamberler ve Sahabeler şehri Amed`e , Dünya çapında hayasız ve ahlaksızlığıyla nam yapmış, belli bir popülarite ulaşmış, aydınların diliyle SANATÇI(!) bir bayan gelecekmiş..Türkiyede bazı hayasız ve ahlaksızlar yetersiz kaldı sanırım. Gençlerimizin ilgisini çekemediler ya !

Bugün Amed caddelerinde İNNA adındaki o hayasız ve ahlaksız giyimli kadının afişlerini ve dağıtılan broşürler inançlıyım diyen her insanın içini yaktı açıkçası.

Güzel şehrimiz Amed`e servis edilen bu çalışmaların altındaki güç, emin olun ki Yahudi misyonerlerden çok daha iyi çalışıyorlar. Bizleri, çocuklarımızı ve gelecek olan neslimizi İslami hassasiyetlerden uzaklaştırmak ve haramlarla iç içe edip kanıksamamızı sağlamak için canla başla mücadele ediyorlar.

SÖZÜM ONA BAZI İMAN ETTİĞİNİ ZANNEDEN MÜSLÜMANLAR(!) DA bu ahlaksız bayanın konserine gidecek ve SURİYE`DE ACLIKTAN KEDİ yiyen kardeşlerini unutup, o konsere gönül rahatlığıyla 100 TL verecek. Ve yine bu konser izleyicileri iman gibi bir şerefe sahipmiş gibi piyasada dolaşacaklar. Geç bunları!

O konsere giden ve varsa, arkadaşlarını da buna teşvik edip götürüyorsa şunu bilmeliler ki imanları enkaz altındadır. İslam`ın misyonundan ve vizyonundan zerre kadar nasiplenmemişlerdir. Ve gerçekten Amed`te bu tür sistemli yapılara karşı, bu yapıların düzenlediği etkinlilerin önüne geçmek için başta İslami camialar olmak üzere iman ehli herkes buradan yola çıkarak gücü nispetinde karşı koyacak bir tepkiyi ortaya koymalıdır.  

Oysaki biz "innâ fetehna leke fethan mubiyna.." ve "innâ a`teyna kel kevser..."gibi ayetlerle büyümüştük.. fakat bu ayetler hayatımıza intikal etmeyince,

İNNA adındaki ahlak yoksunu sözde sanatçılar hayatlara intikal etmeye başladı...

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir