• DOLAR 32.507
  • EURO 34.66
  • ALTIN 2483.601
  • ...
Ramazan kumanyası için kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Gevaş Gençlik Merkezince , “Gençlerin İyilik Ağacı“  projesi kapsamında fakirler yararına düzenlenen kermese, Gevaş’ta yaşayan aileler de destek verdi. Kermese; Gevaş Kaymakamı Nedim Akmeşe, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir ve çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı.

Kermesle ilgili bilgi veren Gevaş Gençlik Merkezi “Gençlerin İyilik Ağacı“ proje koordinatörü Necat Kaçmaz, “Bakanlıkca yürütülen ve ülkemizin 81 ilinde hayata geçirilen “Gençlerin İyilik Ağacı” projelerinde üzerimize düşen sorumlulukları en titiz ve düzenli bir şekilde gerçekleştirmektir. Bu kesmesi düzenlememizdeki amacımızın Ramazan ayında maddi durumu kötü olan ailelerimize kermesimizden toplanan yardım paraları ile birer yardım kolisi hazırlayıp ailelerimize teslim edip onların mutluluklarını paylaşmaktır. Kermesimize katılarak bizleri mutlu eden ve fakir olan ailelerimiz için hazırlanacak olan Ramazan paketlerinde katkıları olacak bütün herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“Gençlerin İyilik Ağacı” projesi kapsamında Gevaş Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen kermese katılan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir ise, “Ülkemizin 81 ilinde başlatılan ve il müdürlüğümüze bağlı sekiz gençlik merkezlerimiz tarafından destek verilen “Gençlerin İyilik Ağacı” projesine öncülük eden bütün gençlerimizi kutluyor böylesi güzel etkilikler yaparak insanların zor günlerinde yanlarında olmak çok güzel bir duygu biz de elimizden geldiği kadar bu yapılan faaliyetlere destek vermeye çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı. (Hacı Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir