• DOLAR 32.594
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2495.612
  • ...
"Sıkıntılara rağmen birlik ve beraberlik içinde başarıya ulaştık"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Organizasyonda yaşanan ufak tefek sıkıntılara rağmen birlik ve beraberlik içinde başarıya ulaştıklarına dikkat çeken Başkan Toprak, ilerleyen dönemlerde Van için bütün dinamiklerin bir arada olacağı farklı etkinlikler hedeflediklerini söyledi. Başkan Toprak, etkinliğe katılan oda ve borsa yöneticilerine teşekkür etti.

Van’da 51 Bin 793 kişi ile kırılan “Dünyanın En Kalabalık Kahvaltısı Rekoru” için açılan Barış ve Kardeşlik sofrasına Türkiye’nin dört bir yanından destek yağdığını ifade eden VATBO Başkanı Toprak, Aydın, Kars, Malatya, Iğdır, Diyarbakır ve Reyhanlı Borsaları yöneticilerine de teşekkür etti.

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Bahri Erdel ve Aydın Ticaret Borsası ekibi bir araya gelen Başkan Toprak, Aydın ekibine Van ve borsa ile ilgili bilgiler verdi. Aydın Ticaret Borsası heyetini Van’da görmekten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Toprak “Barış ve kardeşlik soframızda birlik ve beraberliğimizin devamını dilerim.” dedi.

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Bahri Erdel ise Van’da güzel vakit geçirdiklerini belirterek kahvaltı rekorunun Van’a hayırlı olmasını dilediklerini ifade etti. Erdel “Bu rekor Van ile birlikte tüm Türkiye’nin oldu artık. Ekip olarak bu coşkuyu ve tarihi anı yaşayanlardan biri olmak bizleri mutlu etti. Türkiye’nin batısından buraya sadece Vanlı kardeşlerimize bu anlamlı etkinlikte destek olmaya geldik.” diye konuştu.

VATBO Başkanı Selman Toprak, Malatya, Diyarbakır, Kars, Iğdır, Aydın, Doğubeyazıt, Hakkari ve diğer illerden gelen oda ve borsa başkanlarıyla teşekkür yemeğinde bir araya geldi. Sıcak bir ortamda geçen akşam yemeğinde heyetler çalışmaları için görüşme fırsatı buldu.

VATBO Başkanı Selman Toprak “Son olarak ifade etmek istediğim bir nokta var. Bu etkinlikte herkes, hiçbir ayrım ve fark gözetmeksizin destek ve katkı sundu. Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Hüseyin Çelik, Sayın Valimiz A.Nezih Doğan, Belediye Eş Başkanlarımız Av.Sn. Bekir Kaya ve Hatice Çoban, Rektörümüz, DAKA ve VANTSO Yönetimi,  turizmcilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, kahvaltı kültürünü ayakta tutan kıymetli esnaflarımız, işin arka planında görünen gizli kahramanlarımız, gönüllü öğrenci kardeşlerimiz, kısacası bu ilin tüm dinamikleri ve özelde ilimizin kıymetli basınının bu konuda emek ve gayretleri fazlaydı. İstanbul’da ve burada bizleri yalnız bırakmayan, o alanda coşku ve heyecan ile rekora katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Asıl teşekkürü ise bu işin başkahramanı olan Vanlı hemşehrilerime iletmek istiyorum.” şeklinde konuştu. (Hacı Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir