• DOLAR 32.37
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2324.852
  • ...
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı yeniden görevde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, 31 Mayıs Cumartesi günü partisinin genel merkezinin isteği üzerine istifa dilekçesini sunmuştu. Altaç, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada yeniden il başkanlığı görevine başladığını açıkladı.

AK Parti genel merkezinin yapmış olduğu değerlendirmeler sonucunda yeniden aynı göreve seçildiğini kaydeden Altaç, Diyarbakırlı insanlara hizmet etmek için yeni bir başlangıç yaptıklarını belirtti.

Altaç, “Bana bu güveni veren Genel Başkanımıza, Başbakanımıza, genel merkez teşkilat başkanımıza, bakanımıza ve milletvekillerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz, yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarımızla birlikte son 18 ay içerisinde çok önemli bir süreci yönettik.” ifadelerini kullandı.

“Oturma eylemi yapan ailelere sahip çıkalım”

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde çocukları PKK tarafından kaçırılan ailelerin devam ettirdiği oturma eylemine de değinen Altaç, ailelerin emeklerinin boşa çıkmayacağını vurguladı.

Altaç, “Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde haklı ve insani taleplerle oturan ailelere hepimiz sahip çıkalım. Buradan kendilerini saygıyla, hürmetle, minnetle selamlıyoruz.” şeklinde konuştu. (Hamza Adiyaman – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir