• DOLAR 32.505
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.011
  • ...
Bacanağını pompalı tüfekle öldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus'ta bacanağını çalıştığı iş erinde öldürdükten sonra evine gidip kapıyı üzerine kilitleyen zanlı, polislerin yaklaşık bir saatlik ikna çalışmasının ardından teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, Tarsus’un Yeni Mahalle semtinde ikamet eden M.Ö (48), tantuni ve döner satışı yapan bacanağı Ahmet Serin'in (57) çalıştığı Yeni işyerine gelerek henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine işyerine yakın olan evine giden M.Ö, iş pompalı tabir edilen av tüfeğini alıp geldi. Bacanağına peş peşe kurşunlar yağdıran M.Ö, bacanağı Ahmet Serin’i ağır yaraladı.

Olay yerine çağrılan Acil 112 ambulans ile hastaneye kaldırılan Ahmet Serin'in yolda hayatını kaybettiği belirtildi.

Olaydan sonra evine gidip üzerine kapıyı kilitleyen ve psikolojisi bozuk olduğu iddia edilen M.Ö, polislere kapıyı açmadı. Çevrede güvenlik önlemi alan polisler yaklaşık bir saat süren ikna çalışmaları sonunda M.Ö teslim aldı. Gözaltına alınan katil zanlısı, olayda kullandığı av tüfeğiyle birlikte emniyete götürüldü.

Ölen Ahmet Serin ve bacanağı M.Ö'nün 2’şer çocukları olduğu öğrenilirken, cinayet sebebini araştıran polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir