• DOLAR 32.587
  • EURO 34.934
  • ALTIN 2429.02
  • ...
Öğrenciler Soma için kermes düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Belde Mahallesi’nde bulunan Mehmet Emin Şimşek İlköğretim Okulu öğrencileri ile öğretmenleri, Soma’da hayatını kaybedenlerin aileleri yararı için kermes ve Bilim-Fen ve Teknoloji projelerinin sergilendiği yılsonu sergisi açtılar.

Mehmet Emin Şimşek İlköğretim Okulu Müdürlüğü tarafından tertip edilen yılsonu sergisinde bulunan kermes, Soma’daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine destek amacıyla açıldı. Ayrıca öğrenciler Bilim-Fen ve Teknoloji dalında yaptıkları projelerini de açılan stant da sergilediler.

Hazırlanan yılsonu sergisi için bilgi veren Okul Müdürü Mehmet Arif Bulut, “Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan Bilim-Fen ve Teknoloji, tasarım, görsel sanatlar, yılsonu sergisi hazırladık. Amacımız özellikle Soma’da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın eşlerine, çocuklarına bizim de bir katkımız olsun istedik. Bütün geliri olduğu gibi aile birliği temsilcimiz tarafından elde edilen geliri Soma’daki vatandaşlarımızın hesabına yatıracağız. Amacımız bizim de çorbada katkımız olmasını istiyoruz. Öğrencilerimiz ve velilerimiz de bu konuda yardımcı oldular.” ifadelerini kullandı. (Veysi Rüzgar-İLKHA)      

Bu haberler de ilginizi çekebilir