• DOLAR 32.599
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2411.79
  • ...
"Batman'da 114 lösemili çocuk var"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - LÖSEV İl Temsilcisi ve Aile Komitesi lösemili çocuklarla birlikte Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i ziyaret etti.

13. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında, lösemili çocukları konuk eden Milli Eğitim Müdürü Çelik, çocuklarla yakından ilgilendi. Ziyarette LÖSEV çalışmaları ve Batman’daki lösemili çocuklar hakkında Çelik’e bilgi veren LÖSEV İl Temsilcisi Abdurrahman Kandemir, Batman’da 114 Lösemi hastası çocuğun bulunduğunu söyledi. 

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelik, “Bir araya gelmek, dayanışmayı arttırmak, hasta çocuklarımıza ve ailelerine moral motivasyon vermek, hastalığın tedavisinde de etkili oluyor. Bu açıdan sizin bir araya gelmeniz çok önemli. Çocuklar bizim bir parçamız, hayata tutunmaları için, bize düşen görevi yerine getirmek bizim görevimiz. Milli Eğitim camiası olarak, bu çocuklarımız ve diğer tüm çocuklarımızın akademik eğitimi için her türlü desteği verme gayesi ve gayreti içindeyiz. Toplumun hangi eğitime ihtiyacı varsa, kültür ve sosyal etkinlikler dâhil, o eğitim ihtiyacı okullarımızda karşılanacak.” dedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir