• DOLAR 32.598
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2496.897
  • ...
Mustazaflar Cemiyetinden 95 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Ağrı’da faaliyette bulunan Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi, Mayıs ayında ihtiyaç sahibi 95 aileye yardımda bulundu.  

Yapılan yardım çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu Başkan Yardımcısı Deniz Koçuk, “Komisyon üyelerimizin çabaları sonucu hayırsever vatandaşlarımızdan aldığımız yardım malzemelerini ayni, nakdi ve giyim şeklinde ayıkladıktan sonra yardım paketlerini oluşturup ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıttık.” dedi.  

“Toplamda 95 aileye yardımlarda bulunduk” 

Koçuk sözlerine şöyle devam etti: “Elhamdülillah Mayıs ayının yardımlarını yaptık. Toplam 95 aileye yardımda bulunduk. Hep söylediğimiz gibi biz zengin ile fakir arasındaki bir köprüyüz. İmkan sahibi insanlara sesleniyoruz, gelsinler bu fakirlerin durumunu görsünler o zaman içlerinde bir kuşku olmamış olur. Bir nebze de olsa bu fakirlerin yaralarına merhem olmuşsak ne mutlu bize.”

Her zaman muhtaç ailelerin var olduğunu vurgulayan komisyon Koçuk, “Derneğimizin kuruluş amaçlarından birisi de mazlum halka yardımların ulaştırılmasıdır. Bize müracaat eden herkesin kapısına giderek ailelerin mağduriyetlerini tespit ediyor, buna göre de yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Yardımlarımız her kesime yönelik olarak yapılmaktadır. Biz özellikle fakir ailelere özel bir önem veriyoruz. ” şeklinde konuştu.   

Kendilerine destek verenlere teşekkür eden Koçuk, “Şimdiye kadar yapılan yardımlarda bizlerden desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize, üye ve gönüllülerimize yardım komisyonu olarak teşekkür ediyor. Kendilerinden Allah razı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı. (Muhammed Âta Aydemir - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir