• DOLAR 32.342
  • EURO 35.146
  • ALTIN 2311.305
  • ...
SON DAKİKA
İlahi Konseri ve Arayıştan Adayışa etkinliğine davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Kur`an Nesli Platformu tarafından 1-8 Haziran tarihleri arasından ilan edilen "Dünya Müslüman Gençlik Haftası" münasebetiyle Mardin’de bir program düzenlenecek.

Mardin Artuklu Üniversitesi Bilge Gençlik Topluluğu tarafından “İlahi Konseri ve Arayıştan Adayışa” adıyla düzenlenecek programa tüm Mardinliler davet edildi.  

Konu ile ilgili İlke Haber Ajansı Mardin Bürosunu ziyaret ederek bilgi veren Bilge Gençlik Topluluğu Başkanı Muharrem Göçtürk, “Dünya Müslüman Gençlik Haftası’ münasebetiyle 5 Haziran Perşembe günü (Yarın) saat: 20.30’da ‘İlahi Konseri ve Arayıştan Adayışa’ adıyla bir program düzenleyeceğiz. Programda Doğruhaber Gazetesi Yazarı Abdulkadir Turan gençlik ile ilgili bir konferans verecektir. Konferansın ardından ilahi konserimiz olacak, ardından kısa bir skeç sahnelenecek. Allah izin verirse programımız dua ile sona erecek. Girişler ücretsizdir ve bayanlar için yer ayrılmıştır.” dedi.

Etkinliğin temel amacının gençlerin Allah’ın razı olacağı bir hayatı idame etmelerini sağlamak olduğuna dikkat çeken Göçtürk, tüm Mardinlileri etkinliğe beklediğini sözlerine ekledi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir