• DOLAR 32.383
  • EURO 35.112
  • ALTIN 2326.35
  • ...
Batman'da Yerel Danışma Komitesi toplantısı‏ yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Ticaret ve Sanayi Odası ile Batman Üniversitesinin eş başkanlığını yaptığı Yerel Danışma Komitesinin 5. toplantısı yapıldı.

OSB müdürlük binasında 10.30’da başlayan toplantıya, BATSO, Batman Üniversitesi, ABİGEM uzmanları, Defterdarlık, MÜSİAD, TÜMSİAD, işadamları ve birçok kurum müdürü katıldı.

BATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Kadir Demir ile Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Durmuş’un açılış konuşmasını yaptığı toplantı, BATSO Yönetim Kurulu üyesi Bayram Demirhan’ın moderatörlüğünde devam etti.

Batman için ne yapılabilir, Batman’a bir marka değeri katmak, Batman ürünlerinin Pazar payını artırmak, Batman ürünlerinin bölgede kabul görmesi, ihracatta artış ve Batman’ın üretim şehri algısını oluşturmak için yapılması gerekenlerin ön planda tutulduğu toplantı şu karar alınarak tamamlandı.

Toplantıda kısaca şu kararlar alındı;
-Batman’da üretilen ürünlerden birer örnek veya maket şeklinde alınarak, OSB Müdürlüğünün alt katında sunuma açılacak.
-Teknik çalışma sonrası şehrin işlek bir bölgesinde Batman ürünlerinin sunulacağı bir yer oluşturulması ve her ayın belirli günlerinde sunuma açılması, tanıtım ve pazarlamada yeni trendler konulu OSB’de bulunan üreticiler ile BATSO, Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerine belirlenecek bir günde konferans düzenlenmesi kararı alındı.

Toplantı, gelecek ay yapılacak toplantının tarihinin belirlenmesinin ardından BATSO Yönetim Kurulu üyesi Bayram Demirhan,  kapanış konuşmasıyla sona erdi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir