• DOLAR 32.365
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2323.403
  • ...
Peygamber Sevdalılarından başarılı öğrencilere plaket
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Peygamber Sevdalıları Platformu Şırnak İl Temsilciliği, 25 Mayıs 2014 Pazar günü Türkiye genelinde gerçekleştirilen Umre Ödüllü Siyer Sınavında okul tahsisi konusunda yardımcı olan kurum yetkililerine plaket verildi.

Bu kapsamında Plaketleri Mustazaflar Cemiyeti Başkanı Ferhan Dündar tarafından, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Emin Bozkuş, Atatürk İlkokulu Müdürü Münir Eroğlu, Kaymakam Mümin Heybet Ortaokulu Müdürü Mesut Monis, Ş.Polis Ahmet Toprakoğlu İlköğretim okulu Müdürü Faruk Satıcı, Ş.Sait Atak İlköğretim Okulu Müdürü Bahadır Bolat ve Metin Bostancıoğlu Müdürü Mehmet Üstün`e plaket verdi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Şırnak il temsilciliği tarafından ayrıca daha sonra kimya alanında 41 ülkede yapılan olimpiyatta dünya ikinciliğini kazanan Fen Lisesi Müdürü M.selim Duran ve Proje Danışmanı Şerif Balcan`a plaket takdim edildi, dünya ikincisi olan Fen Lisesi öğrencisi Miryem Bayram`a da madalya verildi.

Başarılı öğrencilere plaket veren Mustazaflar Cemiyeti Cizre Şube Başkanı Ferhan Dündar, eğitim için ellerinden ne gelirse yapacaklarını söyledi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Şırnak Temsilcisi Tahirhan Osal ve Mustazaflar Cemiyeti Cizre Şube Başkanı Ferhan Dündar daha sonra "Eğlenceli Ambalajlar" Proje yarışmasında 38 ülkenin katıldığı 5700 proje arasında dünya ikincisi olan Kaymakam Mümin Heybet Ortaokulu Öğrencisi İbrahim Olurluk için Okul Müdürü Mesut Monis ve Proje Danışmanı Murat Işıkoğlu`na plaket verdi.

Dereceye giren İbrahim Olurluk`a da madalya veren Mustazaflar Cemiyeti Cizre Şubesi Başkanı Ferhan Dündar, "Anlaşılıyor ki, öğrencilerimize ve çocuklarımıza imkanlar verilirse kıt imkanlarla dahi başarı elde edecekler, yeter ki fırsat verilsin. İsmail Ebul İzlerin torunları olan bu coğrafyadan neden başarı gelmesin." dedi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Şırnak İl Temsilcisi Tahirhan Osal ise, "Eğitim alanında 15 gün içinde ilçemizin 2 okulunda gösterilen dünya ikinciliği ve dünya üçüncülüğü elbette gurur vericidir. Eğitim alanında özellikle herkesin elini taşın altına koyması gerekir. Bu başarı sadece öğrencilerimizin değil, aynı zamanda okul yöneticilerimizin, danışman öğretmenlerimizin de başarısıdır. Platform olarak eğitim için elimizden geleni esirgemeyeceğimizi belirtir. Başarılarınızın devamını dilerim." diye konuştu.   (Abit Dündar - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir