• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
'İhtiyacı olan askıdan alsın'  kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN –  Van’da bir alışveriş merkezi başlattığı kampanya ile takdir topladı. Kampanya ile ihtiyacı olan vatandaşların alması için ekmek ve bakliyat askılara asılıyor.

Erciş yolu üzeri Et ve Balık Kurumu karşısında bulunan Bizim Alışveriş Merkezi’nde ‘İhtiyacı olan alsın’ kampanyası ile yardıma muhtaç insanlar, hayırsever insanların bağışladığı ekmeklerle evlerine  taze ekmek götürme fırsatı buluyor. Askıların yer aldığı stantta “Komşusu açken tok yatan bizden değildir.” hadisi şerifi yer alıyor.

Bizim Alışveriş Merkezi mağaza sorumlusu Şahir Şakar, böylesi uygulamaların diğer iş adamlarını da örnek olması gerektiğini söyledi.

“Esnaf kardeşlerimizin de böyle kampanyalar yapmasanı bekliyoruz”

Fakir vatandaşlar için kampanya başlattıklarını ifade eden Şakar, “Fakir insanların sürekli marketimize gelip yardım talebinde bulunmasından dolayı böyle bir kampanya başlattık. Bazı ihtiyaç sahipleri var ve yardım talebinde bulunmaya utanıyorlar. Onlar içinde böyle bir kampanya yaptık. Bu kampayaya halkımızda büyük destek veriyor. Müşterilerimizde bazen ürün alıp o askıya asıyorlar. Sadaka verilmesinden ise böyle bir şey verilmesi bence daha güzel, bu kampanya ya 1 hafta önce başladık. Günlük ortama olarak 30-40 ekmek asıyoruz. Bazı müşterilerimizde kuru baklıyat asıyorlar. Bu kampanyamızı sürekli sürdürmek istiyoruz. Bunun gibi kampanyaları bütün kardeş esnaflarımız da yapmalıdır.” Şeklinde konuştu. (Hacı Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir