• DOLAR 32.377
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2325.606
  • ...
Halkın Çocuğu Dağa, BDP`lilerin Nereye?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

habervaktim.com sitesinde yer alan habere göre, BDP`nin seçkin katmanının çocukları hep kolejlerde veya yurt dışında okuyor.

BDP elitlerinin çocuklarının ellerinde taşlar, molotof kokteylleri yok.

Onlar Güneydoğu`daki yaşıtlarından farklılar.

Hayatlarında mahkemeler, karakollar da yok. Çünkü onların ellerine taş veren kimse yok. Bölge halkı BDP yöneticilerinin halkın parası ile zengin olduklarına inanıyor.

İŞTE BAZILARI

BİNİCİ’NİN OĞLU AMERİKA’DA KOLEJ’DE OKUYOR


İbrahim Binici`nin oğlu Cihan Binici de Güneydoğu’da molotof atan, taş atan yaşıtlarının aksine ABD’de CUNY KİNGSBOROUGH Koleji’nde eğitim görüyor.  Facebook profilinde bir eğlence mekanındayken arkadaşlarıyla  ve içki şişeleriyle fotoğrafları var.  Amerika`da  gezerken, eğlence mekanlarında ve deniz kenarında çekilmiş fotoğrafları da facebook profilini süslüyor. Cihan Binici Manhattan Beach/New York’ta yaşıyor.



PERVİN BULDAN`IN OĞLU, GAYRİMENKUL ZENGİNİ

İstanbul Üniversitesi’nde okuyor. İyi bir eğitim görüyor. Kızlarla çekilmiş samimi fotoğrafları facebook sayfasını süslüyor.  Neçirvan Buldan, daha 20 yaşında ama gayri menkul zengini. Üzerine kayıtlı Diyarbakır Seyrantepe`de 14 dükkan ve marketi, İstanbul Kalenderhane`de 5 tane dükkan, 1 tane sinema, ve bir apartmanı bulunuyor. Neçirvan  Buldan`ın Ankara`da da 1 evi var.



ZENDERLİOĞLU’NUN KIZI

Husamettin Zenderlioğlu’nun kızı Beyzar Zenderlioğlu da özel okul mezunu. Beyzar Özel Kervan Akşam Lisesi’nden mezun olmuş.

ÇELİK’İN OĞLU

 Demir Çelik`in oğlu Özgür Çelik’in de Özel Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde okuduğu öğrenildi.  Çelik’in yıllık masrafı 20 milyarı geçiyor.

KAPLAN’IN KIZI

Hasip Kaplan`ın kızı Işıl Kaplan ise İstanbul Fatih Pertevniyal Anadolu Lisesi (Fransız Dili ve Edebiyatı)’nden 2003 yılında mezun oldu.
Diğer kızı Güneş Ruken Kaplan da özel okul mezunu, Güneş İstanbul Özel AR- EL Lisesi’nden mezun oldu.

BİRDAL’IN KIZI

Akın Birdal`ın kızı Evren Birdal-Sharma Ankara Özel Arı Lisesi mezunu. Bu lise Ankara’nın en pahalı okullarındandı. Evren Birdal İngiltere uyruklu Ajay SHARMA ile evliydi.

BOZLAK’IN OĞLU

Murat Bozlak`ın oğlu Rukan Bozlak da 1992-1995 yılları arasında Özel Yüce Fen Lisesi’nde okudu.  Rukan Bozlak`ın kendi adına kayıtlı Ankara`da bir akaryakıt istasyonu ve 20 dönüm arazisi bulunuyor.  Murat Bozlak`ın diğer oğlu Ramazan Bozlak da Özel Yükseliş Lisesi’nde Ankara’da okudu. 1997 yılında ise Özel Doğu Akdeniz Üniversitesi (KKTC) Turizm ve Otelcilik Yüksekokulunu paralı okudu.

TÜRK’ÜN OĞLU

Ahmet Türk’ün oğlu Umut Ejder Türk de 1995-1999 yılları arasında Ankara’da Özel Yükseliş Lisesi’nde okudu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir