• DOLAR 32.542
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2477.119
  • ...
Akçakale Kaymakamı'ndan okullara ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA – Akçakale ilçesindeki okulları ziyaret ederek okullarda bulunan eksiklikleri yerinde tespit eden Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Atatürk İlkokulunda da incelemelerde bulundu. Kaymakam Fırat, burada okul müdürlerinden okullarının son durumları ile ilgili bilgi aldı.

Okullardaki eksiklerin kısa sürede giderileceğini belirten Fırat, yapılan tüm işlerin takipçisi olacaklarını söyledi. Kaymakam Fırat daha sonra Atatürk ilkokul Müdürü ve Öğretmenler ile mini bir toplantı düzenledi.

Okul denetimleri ile ilgili bilgi veren Kaymakam Fırat; “Dönem başında belirlediğimiz hedef doğrultusunda okullarımıza yönelik denetim, inceleme ve ziyaretlerde bulunuyoruz. Amacımız öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak.”dedi.

Kaymakam Fırat sözlerini şöyle sürdürdü: “Akçakaleli öğrenciler okulu ve eğitimcileri sever ise, eğitim seviyelerinde de artış olur. Öğrencilerin eğitim kalitelerinin yükselmesi için elimizden gelen her türlü imkanları kullanıyoruz. Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin performanslarını ortaya koyarak Akçakale’nin eğitim seviyesini yükseltmek için daha fazla emek ve çaba sarf ederek başarı oranını artacağına inanıyoruz.”şeklinde konuştu.

Kaymakam Fırat ziyarette sınıfları tek, tek dolaşarak, öğrenciler ile sohbet etti. Çeşitli hediyeler vererek çocukları sevindirdi. (İbrahim Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir