• DOLAR 32.59
  • EURO 34.847
  • ALTIN 2503.067
  • ...
Akçakale Kaymakamlığı proje ofisi kurdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA – Akçakale Kaymakamlığı ilçenin gelişimi ve dönüşümü için proje ofisi kurdu. Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat’ın öncülüğünde kurulan proje ofisi için basın toplantısı yapıldı. 

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat proje ofisi ile ilgili olarak şunları söyledi: “Akçakale’de göreve başladığımızdan buyana üzerinde durduğumuz ve oluşturmak istediğimiz proje ofisini çok şükür tamamladık. Proje ofisi çalışanlarımız çok istekli gayretli arkadaşlarımızdır. Biz Akçakale’de bir başlangıç yapmak istiyoruz. İnşallah bundan sonra da yapılan bu çalışanların üstüne bir şeyler koyarak çalışmalar genişletilecektir. Kurduğumuz Proje ofisi sadece devlete değil, Özel sektöre de proje üretecek, inşallah önümüzdeki hafta özel sektörle de bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Proje ofisi olarak Akçakale’ye bir çivi dahi çaksak bizim için yeterli olacaktır.” dedi.

Proje Ofisi Koordinatörü Mahmut Argın ise şunları kaydetti: “Akçakale Kaymakamlığı bünyesine Kaymakam beyin liderliğinde, sene başından buyana kurmaya çalıştığımız proje ofisimiz, hem resmi kurumlara hem özel kurumlara hizmet etmeyi amaçlıyor. Burada bulunan eğitimci arkadaşlar, esnaf arkadaşlar bu ofiste görev yapacaklar. Bu ekip İlçeye katkı sağlamak için ellerinden gelen tüm imkan ve kaynakları kullanacaklardır.”
(İbrahim Yılmaz-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir