• DOLAR 32.57
  • EURO 35.023
  • ALTIN 2429.62
  • ...
Huzurevindeki yangın: 3 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Schenefeld’deki huzurevinin ikinci katında henüz nedeni bilinmeyen sebepten dolayı çıkan yangında üç kişi hayatını kaybetti. 14 kişi yangın merdiveni sayesinde kurtulurken, çok sayıda huzurevi sakini yaralandı.

100 itfaiye erinin söndürme işlemlerine katıldığı yangın sonrası açıklama yapan polis, 98 kişinin yaşadığı binada duman zehirlenmesi sebebiyle çok sayıda kişinin hastaneye kaldırıldığını bildirdi. Yangın dolayısı ile büyük şok yaşayan huzurevi sakinlerine psikolojik destek veriliyor.

Yangınla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan polis kesin sonuçların birkaç gün içinde açıklanacağını duyurdu. Polis, yangının teknik bir arızadan çıkmış olabileceği üzerinde duruyor.

Öte yandan Mölln’de yüksek bir binada meydana gelen yangında ise 12 kişi kurtarıldı, iki kişi hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye güvenlik amacıyla tüm binayı boşalttı. Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, yangının nasıl çıktığı ve ne kadar maddi hasar meydana geldiği ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

CİHAN

Bu haberler de ilginizi çekebilir