• DOLAR 32.489
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2433.765
  • ...
Sakaryalı işadamlarından Vali Coş'a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA-Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu’nun (Çukurova SİFED) ev sahipliğinde Adana'da ziyaretler gerçekleştiren Sakarya Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (SASİAD) başkan ve üyeleri Vali Hüseyin Avni Coş’u da ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Çukurova SİFED Başkanı Süleyman Sönmez iş dünyası olarak farklı illere ziyaretlerinin süreceğini, değişik illerden işadamlarını da Adana'da ağırlamaya devam edeceklerini söyledi.

SASİAD Başkanı Aydın Bahar ise, Vali Hüseyin Avni Coş ile Sakarya'da göreve başlamadan Adana'da görüşmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek; teknolojinin yoğun yaşandığı günümüzde dünyanın tüm ülkelerinin artık birbirine çok yakınlaştığını ancak, Türkiye'nin farklı illerindeki iş dünyasının birbirlerini geç tanımasının üzüntü verici olduğunu ifade etti.

Vali Hüseyin Avni Coş da, Sakarya heyeti ile erken tanışma imkânı bulduğu için mutlu olduğunu belirterek "Farklı şehirlerdeki işadamlarının birbirleriyle dayanışması, sürekli diyalog içinde olması, ekonomiyi ve ticareti geliştirir. Bu açıdan bakıldığında önemli bir buluşma olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

Vali Coş, Adana iş dünyası ile iyi bir diyalog halinde olduğunu ve Sakaryalı işadamlarının izlenimlerinden de istifade edeceğini kaydetti. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir