• DOLAR 32.359
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2291.653
  • ...
Batman'da 3 günde 19 hırsızlık vakası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman kent merkezinde yaşanan hırsızlık olayları bitmek bilmiyor. Halkın tedirgin olduğu hırsızlık olayları konusunda resmi rakamlara göre, kentte üç gün içerisinde 19 çeşitli hırsızlık vakası yaşandı. Hırsızların üç gün içerisinde ev, işyeri, yankesicilik, motosiklet, oto ve açıktan hırsızlık yaptığı kaydedildi.

Batman’da 3 günde yaşanan hırsızlık olayları şöyle kaydedildi:

-Beş ayrı eve giren hırsız veya hırsızlar; 1 adet bilezik, 2 adet yüzük, 1 adet kol saati ve kimlikler,  bin 660 TL para ile 500 Euro, 1 adet cep telefonu, çalarak kayıplara karıştı.

-Bir işyeri ve kurumda hırsızlık yapan hırsız veya hırsızlar, firmaya ait işyerindeki eşyaları çalarak izlerini kaybettirdi. 

-İki oto hırsızlığında ise, 2 adet cep telefonu ile içerisinde nüfus cüzdanı, ehliyet, bankamatik ve kredi kartlarının bulunduğu cüzdanı ile içerisinde nüfus cüzdanı, ehliyet, bankamatik ve kredi kartlarının bulunduğu cüzdanı çaldı.

-Üç motosiklet ve bisiklet hırsızlığında da hırsız veya hırsızlar, park halinde bulunan üç adet motosikleti çalarak izini kaybettirdi.

-Açıktan yapılan altı hırsızlıkta da hırsız veya hırsızlar, Türk Telekoma ait kabloları, samsung s4 marka cep telefonu, samsung galaxy ace marka cep telefonu, kendisi ve çocuklarına ait nüfus cüzdanları ile 30 TL para, elektrik sayacını, 30 TL bozuk para ile 3 adet makbuzun bulunduğu ceketi ve 100 metre kablo çaldı.

-İki yankesicilik olayında ise hırsızlar, yeleğinin cebinde bulunan, 800 TL ve 27 bin 500 Suriye parası ve bir adet cüzdan çalarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık yapan yaşı küçük bir çocuğun yakalanarak Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildiği bildirildi. Hırsızlık olayları ile ilgili olarak, yakalanamayan hırsızların ise arandığı belirtildi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir