• DOLAR 32.49
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2434.519
  • ...
Gazetecilerden Jandarmaya ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN – Mardin’de görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilci ve muhabirleri, Jandarma’nın 175. kuruluş yıl dönümü kapsamında İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Vural Erol’u ziyaret ettiler.

Kuruluş yıldönümlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için gazetecilere teşekkür eden Jandarma İl Komutanı Kıdemli Albay Vural Erol, “Mardin’de Jandarma olarak hiçbir zaman kendimizi halkımızdan dışlamadık. Kendileri ile aynı ortamlarda bulunmak onların sevinçlerine ortak olmak, dertleri ile dertlenmek bizim açımızdan da hem sorunlarını sıkıntılarını yerinde görme hem de halkımızla aramızdaki birlikteliğimizi kardeşliğimizi pekiştirme açısından büyük önem verdik. Gerek makam odamın kapısını gerekse de komutanlığımızın kapısını her zaman açık tuttuk. Yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projelerimizde sizler haberlerinizle her zaman yanımızda durdunuz. Bu anlamda sizlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ziyarete Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yüksek İstişare Üyesi Gazeteci Haber Türk Muhabiri Kadir Üründü, Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı ve DHA Temsilcisi Nezir Güneş, AA Mardin Muhabiri Halil İbrahim Sincar, İlke Haber Ajansı Mardin Temsilcisi M. Salih Keskin ve Mardin Life Muhabiri Sedat Durak katıldı. (M. Salih Keskin -  İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir