• DOLAR 32.584
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2417.64
  • ...
HÜDA PAR Tanıtım ve Medya Toplantıları Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Gençlik Kolları, startını 30 Mart öncesi verdiği tanıtım ve medya toplantılarına devam ediyor. Gençlik Kolları organizesinde 16.’sı düzenlenen tanıtım ve medya toplantılarının bu haftaki konuğu, HÜDA PAR Seçimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsa Aydın oldu.

Batman İl Teşkilat binasında düzenlenen toplantıya, Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı M. Şerif Durmaz ve partinin tanıtım-medya üyeleri de katıldı.

Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı M. Şerif Durmaz’ın yapılan çalışmalar hakkında verdiği bilgilerden sonra söz alan Genel Başkan Yardımcısı İsa Aydın önemli tespitlerde bulundu.

“İşinizi severek yapın”

İşini severek yapan insanların hayatta başarılı olduklarını söyleyen Aydın, “Her ne iş yapıyorsanız yapın önemli değil en önemli kaideniz işinizi severek yapmak olsun. Çünkü unutmayınız ki, yapılması gerekeni en ince ayrıntısına kadar değerlendiren, işine önem gösteren, yaptığı işin hakkını layığıyla veren ve işini severek yapan insanlar hayatta devamlı başarılı oldular.” ifadelerini kullandı.

“Engelleri kardeşlerimizin ihlâslı çalışmaları neticesinde atlattık”

30 Mart öncesi yapılan çalışmalara da değinen Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Mustazaflar Hareketi ve HÜDA PAR sürecinde, birçok zorluk ve engellerle karşılaştık. Çok fazla basına yansımasa ya da yansıtılmasa da, birçok kesim ektiğimiz tohumun yeşermemesi, dal budak salmaması konusunda ittifak yaptı. Başarılı olmamızı istemeyenler, bize karşı planlar yaptılar, stratejiler geliştirdiler. Ama elhamdülillah bütün zorluk ve engelleri, plan ve desiseleri partimize gönül vermiş kardeşlerimizin özverili ve ihlâslı çalışmaları neticesinde atlattık.”

Özellikle saha çalışması yapan partililerin yaptıkları çalışmalardan bahseden Aydın, “Saha çalışması yapan kardeşlerimiz, bu aziz dava uğruna destanlar yazdılar. Gece gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam ettiler. Bu aziz dava için gece gündüz demeden çalışanlar Selahaddin Eyyubi, Şeyh Sait ve Üstat Bediüzzaman’ın torunları olduklarını ispat ettiler.” şeklinde konuştu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir