• DOLAR 32.664
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2501.39
  • ...
Batman'ın yeni valisi görevine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Son Valiler Kararnamesi ile Batman’a tayini çıkan Eskişehir Vali Yardımcısı Azmi Çelik, Batman’a gelerek yeni görevini devraldı.

Batman'ın yeni Valisi Azmi Çelik için valilik önünde bir karşılama töreni düzenledi. Vali Çelik, vali yardımcıları, il protokolü ve içişlerine bağlı kurum müdürleri tarafından karşılandı. Karşılamaya katılan protokol ile tek tek tokalaştıktan sonra Çelik, makam odasına geçerek koltuğa oturdu.

Burada bir konuşma yapan yeni Batman Valisi Azmi Çelik, Batman’daki gelişiminin çok büyük olduğunu belirterek, “23 Mayıs tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararıyla Batman Valisi olarak atamam yapıldı. Daha önce ben 2000-2001 tarihleri arasında Batman’da Kozluk Kaymakamlığı yaptım. Dolayısıyla o tarihten itibaren Kozluklularla ilişkilerimiz kesilmedi.” dedi.

Batman ile ilgili süreç içerisinde olan gelişmeleri takip ettiğini belirten Çelik, “Ama hakikaten Batman’daki gelişim, Türkiye’nin birçok ilinde belki görülemeyecek derecede büyük bir değişim. Bu değişim ciddi anlamda memnuniyet verici ve ciddiye alınması gereken bir değişim. İnşallah daha önceki valimiz Yılmaz beyin yapmış olduğu hizmetleri kaldığı noktadan hep birlikte Bakanımızın da ilgi ve desteği ile daha ileriye götürmenin azmi ve çalışması içerisinde olacağız. Batman gibi bir ilimizde güzel topraklarda ve güzel insanlarımızla hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşadığımı bir kez daha ifade etmek istiyorum.” şeklinde konuştu. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir