• DOLAR 32.547
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2441.096
  • ...
Üçyaka Yolu Asfaltlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Birçok bölgede yol çalışması işini yürüten Bingöl Valiliği İl Özel İdaresi, son olarak Bingöl Merkeze bağlı Yumaklı grup köy yolunu asfaltladı.

Önceki yıllarda çeşitli sıkıntılara neden olan ve kazaların yaşandığı Üçyaka (Az ) Grup Köy Yolu İl Özel İdaresi tarafından programa alınarak yaklaşık 6 ay önce çalışmalara başlandı. Yürütülen yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarıyla 5 kilometrelik grup yolu yapılarak ulaşım sıkıntısı giderildi.
Çalışmanın memnuniyet verici olduğunu dile getiren Üçyaka Muhtarı Sadullah Bor ve İdare heyetinden Saim Bozaba,"Yıllardır yaşanan ulaşım sorunumuzun çözülmesine katkı sağlayan başta Vali M.Hakan Güvençer olmak üzere, Vali Yardımcıları, İl Özel İdare Sekreteri Mehmet Işık, Yol ve Şube Müdürü Ahmet Caf, İl Genel Meclis üyeleri Nurettin Bozaba, Bahattin Ketboğa, Mahmut Bürlükara ve emeği geçen tüm personele teşekkür ederiz" dediler.
Köylülerin çalışmalar esnasında fedakârca davrandıkları ve çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden İl Genel Meclis Üyeleri köy halkına teşekkür etti.
Ali Yıldırım-İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir