• DOLAR 32.593
  • EURO 34.882
  • ALTIN 2498.663
  • ...
`israil Ortadoğu`dan Birgün Defolup Gidecek`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HATAY - Mavi Marmara katliamının 4. yılına girdiğimiz bu aylarda Türkiye’nin dört bir tarafından anılmaya devam ediyor. Hatay’ın İskenderun ilçesinde İnsani Haklar Vakfı (İHH) öncülüğünde “Yürüyenleri anlama gecesi” konulu program düzenlendi.

Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı’nda düzenlenen program saat 20.30’da başladı. Programa katılımın yoğun olduğu gözlendi.

Programa konuşmacı olarak Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş Hoca katılırken İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun İçe Müftüsü Mehmet Taştan ve Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program İHH İskenderun Şube Başkanı Ahmet Yetim’in yaptığı açılış konuşması ile devam etti.

Mavi Marmara israil’e en büyük darbedir
Daha sonra günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yapan Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş şunları söyledi: “Bu dünya’nın İslam Coğrafyası’nın ortasındaki paslı hançer olan israil ve şu anda emperyalistin mayası olan israil kurulduğu günden bu yana Mavi Marmara’nın indirdiği darbeden daha büyük bir darbe yememiştir. Göreceksiniz israil köpekler gibi pişman olacak Mavi Marmara’daki saldırısına eşkıyalığından ve teröristçiliğinden pişman olacak. Ortadaoğudan bir gün defolup gidecek. Mavi Marmara şehitleri sadece israil’i değil kralları salladı. Ortadoğu’daki krallıkları öylesine salladı ki hasar tespitini daha sonra yapacaklar. Mavi Marmara’daki bu kardeşlerimiz Emperyalizme öyle onulmaz bir yara açtı ki, inanınız Allah bize uzun ömür verirse bunu göreceğiz. Şu an Mısır’daki, Tunus’taki ve Libya’daki kıpırdamaların en büyük bir payı Mavi Marmara’dır.”

Mavi Marmara birilerinin rengini gösterdi
Göktaş Hoca son olarak, “Mavi Marmara şehitleri aynı zamanda Türkiye’de birilerinin rengini gösterdi. Birilerinin rengi 17 Aralık`ta falan değil Mavi Marmara ile birlikte ortaya çıktı.” ifadelerini kullandı. 

Ömer Karaoğlu seslendirdiği ilahi ve ezgilerle devam eden program, ilçe Müftüsü Mehmet Taştan’ın okuduğu dua ile son buldu.   (Fikret Kavgalı/Gökhan Düzdaban - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir