• DOLAR 32.509
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2485.879
  • ...
Tuşba Belediyesine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - ‘Van Kahvaltısı Guinness Dünya Rekoru’ organizasyonu için dün akşam saatlerinde Van’da gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili  Hüseyin Çelik ve Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Tuşba Belediye Başkanı  Fevzi Özgökçe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundalar.

Bakan Yılmaz ve beraberindekileri Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ve Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan ile Tuşba Belediyesi Meclis Üyeleri tarafından karşılandı.

Projelerini hayata geçirilmesi için Bakan Yılmaz’dan destek isteyen Özgökçe, seçimlerden sonra halkla kurduğu diyalog hakkında bilgi verdi.

Bakan Yılmaz, hem Tuşba’da hem de Gevaş’ta çok iyi çalışmaların yapılacağına inandığını kaydetti. Belediyeciliğin sadece plan ve projeleri hayata geçirmekle olacak iş olmadığının altını çizen Bakan Yılmaz, mutlaka vatandaşlarla iç içe olmaları gerektiğini ve vatandaşlarla gönül bağı kurmaları gerektiğini vurguladı.  

Özgökçe’nin hazırladığı projeleri de inceleyen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, tüm projeleri hayata geçirilmesi için gereken her türlü desteği vereceğini kaydetti.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Bakan Yılmaz, Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Çelik, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan ve Tuşba Belediye Meclis Üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektikten sonra belediyeden ayrıldılar.(Hacı Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir