• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ağrı halkı huzurlu bir seçimin olmasını istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Ağrı halkı, yapılmakta olan seçimlerin şiddetten uzak, huzur ve güven içerisinde tamamlanmasını istiyor. Oy kullanma işlemlerin devam ettiği Ağrı'da İlke Haber Ajansı mikrofonlarına konuşan halk, seçimlerin halka zarar vermeden, huzur içerisinde yapılması temennisinde bulundular.

Seçimler kardeşlik içinde olsun
Seçimlerin kardeşlik ve huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulunan seçmenlerden Yaşar Yıldız, “Seçimin elbet bir kazananı olacaktır. Biz istiyoruz ki, bu seçimlerin sonucu ne olursa olsun; neticede kardeşlikle bitsin.” dedi.

Halk, özgürce iradesini sandığa yansıtsın
Ağrı seçimlerinden beklentilerinin hizmet ve huzur olduğunu ifade eden Cemil Yüzbaşı ve Turan Çelik ise, “Kazanan adayın özellikle Ağrı’ya yer altı ve yer üstü hizmetleri sunmasını bekliyoruz. Yapılacak olan bu seçimlerin de şeffaf bir ortamda yapılmasını istiyoruz. Halkımızın baskı altında kalmadan özgürce iradesini sandığa yansıtmasını temenni ediyorum.

Seçimi kazanan adayların halkı unutmamalarını ve halka hizmet sunmalarını istiyoruz.” diyerek seçimin huzur içerisinde yapılması istedi.

Kavgadan ve şiddeten yana olmadıklarını kaydeden Şener Taştan ise, “Bizler hayırlı olanın kazanmasını istiyoruz. Yeter ki kazanan Ağrı olsun Ağrı halkı olsun. Bu gün Ağrılı gençler, iş bulmak için batı illerine göç ediyorlar. Oysaki iş olanakları sağlansa bu gençler başka yerlere gitmeyecekler." diye konuştu.

Kazanan ve kaybeden birbirini tebrik etsin
Ağrı’da yapılacak seçimin huzur ve kardeşlik içinde geçmesini dileyen Muhammed Eroğlu, "Kazanan ve kaybeden birbirini tebrik etsinler ve hep birlikte Ağrı ilinin gelişmesi için çalışma yürütsünler. Sokakların karışmasını, halkımızın huzurunun bozulmasını, şiddet ve kaos ortamının olmasını istemiyoruz. İstiyoruz ki, bu seçimler huzur ve şeffaf bir şekilde yapılsın.” dedi. (Şükrü Tontaş/Ömer Adıgüzel/Hasan Özbay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir